این کیک نیازی به سرما و فریز کردن ندارد. تهیه آن آسان است و حاصل چندین سال تجربه و دود چراغ خوردن است!

مواد لازم

  • دو فنجان کشمش
  • نصف فنجان روغن نباتی
  • دو فنجان شکر سفید
  • چهار فنجان آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک قاشق چای خوری گل میخک
  • یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی
  • یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری نمک

روش پخت

  1. کشمش ها را در 2 فنجان آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید.
  2. روغن نباتی و آب سرد را به کشمش اضافه کنید.

.

ادامه آموزش را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم بازاری


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

استارت اپ خلاقانه کتاب torearmeniyaaa.parsablog.com ماه بالای سر تنهایی ست کلینیک فوق تخصصی سکته مغزی indigo Ted کتاب فانوس انواع مدل های جدید دستبند طلا و پابند طلا نشر ایده آل الکترونیک