این دستور یکی از دستورهای معروف تهیه کیک خیس پرتقالی است که خیلی راحت می توانید در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- نصف فنجان آرد ساده
- یک فنجان شکر
- یک قاشق چایخوری جوششیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک فنجان آبپرتقال
- یک سوم فنجان روغن گیاهی
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
مراحل
1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه کیک را چرب کنید.
2- آرد، شکر، جوششیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
.
برای مطالعه ادامه متن به لینک زیر رجوع نمایید:
آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خانگی
درباره این سایت